Disponibilitate: în stoc
Preț: 25,00 LEI
Autor(i): Beatrice Kiseleff
Editura: Elis
Anul apariției: 2003
Nr. pagini: 528 pagini
Tip copertă: tare
Stare: de anticariat (foarte buna)
Categorii: Gastronomie, Diverse
Cartea este legata invers, este nefolosita!
Partea I:
Trofine (Elemente care intretin nutritia)
Alimentatia rationala
Imbinati utilul cu placutul
Sfaturi gospodaresti
Partea a II-a: RETETE
Aperitive, sosuri, sandvici-uri
Sosuri si garnituri
Creme, supe, borsuri si ciorbe
Peste, raci, scoici, melci de apa dulce si fructe de mare
Vanatul
Carne si preparate din carne
Preparate din zarzavaturi si legume
Specialitati internationale
Fainoase si aluaturi
Dulciuri, prajituri si torturi
Inghetata
Compoturi, dulceturi, serbete, peltele, marmelade, siropuri
Bauturi
Conserve pentru iarna.
Comandă online Arta culinara de la simplu la rafinament la 25,00 lei scrisă de Beatrice Kiseleff, tiparită la editura Elis în anul 2003. Livrare din stoc cu plata ramburs sau online cu cardul.
Cu sau fara sare?
Ceres
Ileana Serbanescu-Berar
108 pagini
An: 1982
Sfaturi pentru gospodine
Gutinul
158 pagini
An: 1993
Successful Cooking (Charetton)
Telecuisine
Christine and Bernard Charretton
63 pagini
An: 1991
Miine avem invitati
Ceres
Smaranda Sburlan
126 pagini
An: 1970
Carte de bucate. Meniuri si retete primavara - vara
Semne
9786061504121
110 pagini
Congelarea produselor horticole si prepararea lor pentru consum
Tehnica
Gheorghe Mihalca, Raul Viero, Sorin Baltarescu
345 pagini
An: 1980
Intoarcerea lui Zamolxe
Miracol
Pavel Corut
256 pagini
Nu pot sa uit
Didactica si Pedagogica
Mihnea Moisescu
106 pagini
An: 1977
Studii de sah
Sport-Turism
Emilian Dobrescu
198 pagini
An: 1984
Contributii la cunoasterea istoriei colegiului national Fratii Buzesti (1882-2005), Volumul al IV-lea
MJM
Adrian Butoi, Nicusor Stanciu
656 pagini
An: 2005
Sfaturi pentru gospodine
Gutinul
158 pagini
An: 1993