Disponibilitate:  în stoc

Preț:  39,00 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Anul apariției: 1981

Nr. pagini: 418 pagini

Tip copertă: tare

Stare: de anticariat (excelenta)

Categorii: Industrie alimentara, Știința și Tehnică

Descriere

Din cuprins:

Elemente statice folosite in EVOP

Fundamentarea teoretica a metodei EVOP

Particularitatile aplicarii operarii evolutive in industria alimentara

Sfera de aplicabilitate a metodei EVOP

Metoda EVOP si procesele de baza din industria alimentara

Operarea evolutiva speciala si aplicatiile ei in industria alimentara


Comandă online Teoria si practica EVOP in industria alimentara la 39,00 lei scrisă de Eugen Holban, tiparită la editura Tehnica în anul 1981. Livrare din stoc cu plata ramburs sau online cu cardul.