Disponibilitate: în stoc
Preț: 39,00 LEI
Autor(i): Eugen Holban
Editura: Tehnica
Anul apariției: 1981
Nr. pagini: 418 pagini
Tip copertă: tare
Stare: de anticariat (excelenta)
Categorii: Industrie alimentara, Știința și Tehnică
Din cuprins:
Elemente statice folosite in EVOP
Fundamentarea teoretica a metodei EVOP
Particularitatile aplicarii operarii evolutive in industria alimentara
Sfera de aplicabilitate a metodei EVOP
Metoda EVOP si procesele de baza din industria alimentara
Operarea evolutiva speciala si aplicatiile ei in industria alimentara
Comandă online Teoria si practica EVOP in industria alimentara la 39,00 lei scrisă de Eugen Holban, tiparită la editura Tehnica în anul 1981. Livrare din stoc cu plata ramburs sau online cu cardul.
Congelarea produselor horticole si prepararea lor pentru consum
Tehnica
Gheorghe Mihalca, Raul Viero, Sorin Baltarescu
345 pagini
An: 1980
Oferta cercetarii stiintifice pentru transfer tehnologic in Agricultura si Industria Alimentara, Volumul al VI
Tehnica
Teodora Teodorescu, Alexandru Tianu
637 pagini
An: 2002
Oferta cercetarii stiintifice pentru transfer tehnologic in Agricultura si Industria Alimentara, Volumul al V-
Tehnica
Ion Arisanu, Teodora Teodorescu
528 pagini
An: 2001
Bienala de arhitectura Bucuresti 2006 - Cele mai bune realizari ale arhitectilor romani
Q-Group Proiect
Stefan Lungu
200 pagini
An: 2006
Tratamente termice si termochimice, Volumul I
Universitaria
Radu Cristian Ivanus
190 pagini
An: 2006
Legumicultura (Balasa, Editie 1973)
Didactica si Pedagogica
Mircea Balasa
479 pagini
An: 1973
Mansarda VELUX
Velux Romania
140 pagini
An: 2009
Arhitectura, Nr. 86 - Iulie-August 2010 - Revista Uniunii Arhitectilor din Romania
Q-Group Proiect
Stefan Ghenciulescu
114 pagini
An: 2010